Un grup de veïns de Bétera estem en vies de constitució d’una associació amb l’objectiu de defensar els nostres drets.

Davant la recent notícia que es tornaran a celebrar festejos taurins en l’Albereda, amb tots els perjudicis que això suposa als veïns del poble, hem sol·licitat en reiterades ocasions i des de fa mesos una reunió amb l’Alcaldia, sense haver obtingut cap resposta.

Considerem que un equip de govern no hauria de prendre decisions de manera arbitrària, fent cas omís dels perills, perjudicis i preferències dels seus habitants, per la qual cosa exigim que se’ns escolte i es valore el bé comú.

A més, això suposaria una privació dels nostres drets per a beneficiar a un grup de gent que representa una minoria, cedint un espai públic durant diverses setmanes per a celebrar una activitat privada, per la qual cosa estem disposats a emprendre accions legals en defensa dels nostres drets i interessos.

Nota de l‘Associació veïnal de Bétera L’Albereda.

Tot i que fins ara no havien rebut resposta, Betera.com ha tingut la notícia de que finalment demà seran rebuts per alcaldia.

A continuació, recordem l’última intervenció d’un dels veïns al ple de maig de 2018, en referència a aquest assumpte:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia