Alguns dels nostres lectors ens han comunicat aquestes últimes setmanes que tenien dificultats per a veure amb normalitat els diferents canals de la TELEVISIÓ DIGITAL TERRESTRE (T.D.T.). Aquest fet es deu al fet que la instal·lació podria estar afectada per la implantació de la TECNOLOGIA 4G, tal com ha informat l’Ajuntament de Bétera a les seues xarxes socials.

Per a solucionar aquest tipus d’incidències s’ha habilitat un telèfon d’atenció gratuït 900 833 999 i una pàgina web www.llega800.es. A través d’aquestes dues vies poden tots els usuaris de T.D.T. sol·licitar l’actuació en les seues instal·lacions per a la solució de les possibles afeccions i restablir amb normalitat la recepció de la TELEVISIÓ DIGITAL TERRESTRE.

El número de telèfon d’atenció és gratuït i una vegada rebuda la notificació de l’afectació, un tècnic qualificat es desplaçarà a on s’haja detectat aquesta i procedirà a realitzar les labors de condicionament necessàries per a solucionar les citades afectacions. Aquest condicionament no suposarà cap cost per a l’usuari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia