Després de finalitzades les presentacions falleres de les cinc comissions de Bétera, comencen els actes fallers organitzats per la Junta Local Fallera del municipi. Aquests van dirigits a totes les falleres i fallers de la localitat. El ritme faller donarà el seu tret d’eixida aquest pròxim dissabte, 29 de febrer, amb la ja tradicional Exposició del Ninot.

Així, a les 18.00 horas serà el punt de trobada de les comissions falleres a la Glorieta del Calvari de Bétera per a anar tots en passacarrer cap a les instal·lacions de Casa Nebot per fer entrega de cada ‘Ninot Indultat’. En primer lloc es procedirà a la medició dels citats ninots, mesurant-los amb les galgues.

A continuació, serà la inauguració oficial de l’exposició del Ninot, per part de les Falleres Majors de Bétera, obrint-la al públic per a la votació popular del ninot que més els agrade. L’exposició estarà oberta perquè les veïnes i veïns puguen votar, del 2 al 13 de març. La Junta Local Fallera recorda que hi hauran unes bústies per a que tot aquell que visite els ninots deposite el vot amb els seus favorits per tal de que es lliuren de les flames el 19 de març.

Posteriorment a aquest acte, arribarà la també ja tradicional ‘Festa del Ninot’. Aquesta tindrà lloc a la nit a la  demarcació de la Falla Gran Via del Sur, promoguda per la Junta Local Fallera i organitzada per la citada comissió. Boccachico Dj serà l’encarregat d’amenitzar la nit.

El prestigiós DJ té una gran trajectòria professional, convertint-se en un dels Dj’s referents de la nit valenciana, i de moltes ciutats d’Espanya.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia