La regidoria municipal de Sanitat de l’Ajuntament de Bétera ha impulsat una nova iniciativa. Així, des d’ara, les veïnes i veïns de la localitat que no tinguen actualitzats les seues dades i el seu metge en el municipi podran canviar-les, modificar-les i actualitzar-les en el mateix centre de salut de la població.

Amb aquesta campanya la regidoria de Sanitat pretén que totes les persones que residisquen a Bétera i acudisquen al centre de salut tinguen el seu metge situat a la localitat. Des de la regidoria s’ha detectat que hi ha veïns que no tenen actualitzats les dades “és lògic i raonable que si resideixen a Bétera tinguen el metge ací i totes les dades estiguen actualitzades”, indica el responsable municipal de Sanitat, Carlos Abad.

Amb aquesta iniciativa també s’intenta conéixer el nombre de cartilles que tenen les urbanitzacions amb la finalitat d’atendre la petició de situar un consultori/dispensari en Mas Camarena -Torre en Conill i que els veïns de les urbanitzacions que tinguen complicat desplaçar-se tinguen el servei mèdic més a prop.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia