El passat dissabte i diumenge, 22 i 23 de febrer, va tindre lloc la XI Carrera dels Arbres i Castells. Els equips participants van recórrer 200 quilòmetres, repartits en 14 etapes. Els equips formats per almenys 8 corredors i corredores i com a màxim per 14 corredores i corredors van tindre l’oportunitat de descobrir els encants de la comarca de Camp de Túria.

Bétera acollia l’etapa 12 i 13 d’aquest esdeveniment esportiu, diumenge 23. Aquesta iniciativa organitzada per la Mancomunitat del Camp de Túria, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera.

Al voltant de les 12.00 hores va donar el seu tret d’eixida l’etapa número 13 de la carrera amb més de 40 corredors que es dirigien a una fi d’etapa a San Antonio de Benagéber. La regidor d’Esports i alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío van acudir a la carrera acompanyades de la regidora d’Ocupació, Mónica Martín, la regidora de Joventut i Hisenda, María Segura, el regidor Turisme i Patrimoni, Ximo Gómez i el regidor de Sanitat, Carlos Abad, acudint també la portaveu de Compromís, Cristina Alemany. En aquesta etapa van participar membres dels equips BXM Bétera, Club Runner T3 Bétera i CEA Bétera.

Posteriorment, el municipi rebia els corredors que venien des de Nàquera de l’etapa número 12, la qual tenia com a meta Bétera. Els corredors van eixir des de Nàquera a les 11.40 hores i van ser rebuts pels membres de l’equip de govern i els veïns i veïnes congregats en la Plaça José Andreu Fresquet. Les taronges de l’avituallament van ser donades per la Cooperativa Agrícola de Bétera COABE i la Cooperativa de Benaguasil.

Aquest esdeveniment va comptar amb la col·laboració voluntària dels clubs esportius de Bétera BXM Bétera, Club de Bàsquet Bétera, Club Tir d’Arc Carraixet, CEA Bétera i BTT Bétera, al costat de la coordinació de Tonyi Cárcel.

A continuació, adjuntem un vídeo de la jornada esportiva:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia