La 8ª edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam-Pro Weekend ja ha obert el termini per a la recepció de propostes artístiques. La convocatòria està dirigida a formacions de qualsevol procedència geogràfica. No obstant això, es donarà prioritat als projectes valencians.

Es poden presentar projectes de tots els gèneres dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, ‘rock’, ‘jazz’, folk, electrònica, etc.). Així mateix, els grups i solistes interessats hauran de tindre, almenys, un disc o EP editat, així com material d’àudio i vídeo disponibles.

Posteriorment, la Comissió Artística de la Fira valorarà les sol·licituds en funció dels següents criteris: la qualitat artística i tècnica; l’originalitat; la singularitat i el caràcter innovador de la proposta; la capacitat de projecció de la proposta; la trajectòria artística del sol·licitant; es prioritzarà que es tracte d’una estrena d’espectacle o de la presentació d’un nou disc i les propostes amb continguts racistes, xenòfobs, que ataquen la dignitat de dones o persones LGTBI, o que vulneren els drets fonamentals de les persones, seran excloses de la selecció.

La convocatòria romandrà oberta fins al 24 d’abril. Per a consultar les bases i inscriure-es cal accedir al següent enllaç: consultar ací.

La pròxima edició de la Fira Valenciana de la Música tindrà lloc de l’11 al 14 de novembre del 2020. Com en edicions anteriors, el certamen comptarà amb una intensa programació artística i professional. D’una banda, la Fira gaudirà de més de 50 actuacions en diferents espais de la ciutat de Castelló de la Plana. D’altra banda, els professionals inscrits podran assistir a debats, xarrades, tallers i rondes de negocis. Així mateix, es durà a terme la segona edició de les jornades ‘Tiim (Turisme & Indústria Musical)’, desenvolupada en col·laboració amb l’Associació de Promotors Musicals (MusicaProCV) i Turisme. També es realitzaran les converses del Trovam amb artistes i personalitats rellevants de l’àmbit musical.

D’aquesta forma, el Trovam – Pro Weekend, nascut en 2013, continuarà exercint com a plataforma de difusió musical i punt de trobada professional. En els últims anys, el certamen ha anat creixent de manera constant i sostenible fins a consolidar-se com la fira de referència de la indústria musical del territori valencià. La 7a edició, celebrada entre el 7 i el 9 de novembre del 2019, va comptar amb una assistència de més de 15.000 persones en els espectacles musicals i amb la presència de 500 professionals.

La iniciativa forma part del programa de desenvolupament estratègic ‘Fes cultura’ de la Generalitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia