(Agències) Agents de la Policia Nacional van desmantellar fa uns dies una plantació de marihuana a Bétera. En aquest sentit, van detindre a un matrimoni i el seu fill, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Dijous passat al matí, els policies van realitzar un registre en el domicili on van localitzar la plantació sota la teulada del xalet amb 182 plantes, a més d’uns tres quilos de fulles soltes, 30 plançons, dues dosis de metamfetamina, una bàscula de precisió i diverses eines destinades al cultiu de la mateixa com a llums, ventiladors, aparells aires condicionats.

Les investigacions es van iniciar quan els policies van ser coneixedors que un jove podria estar venent marihuana en el districte de Trànsits de València i que aquesta substància provenia d’una plantació que poguera tindre a la seua casa de Bétera. Així mateix, a aquest se’l considera presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. Perquè, va ser interceptat conduint un cotxe amb una suspensió temporal del permís de conduir vigent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia