Les fortes ratxes de vent d’aquest dilluns, 02 de març, hi han trastocat l’acte tradicional de la Caminada per la Igualtat. Es tracta d’un esdeveniment que, any enrere any, congrega a un bon nombre de veïnes (associacions i particulars) amb motiu de les activitats programades per a commemorar el Dia Internacional de la Dona. A causa del mal oratge, la caminada s’ha suspés per precaució i les persones participants han assistit directament a l’esmorzar preparat al Bar-Restaurant Poliesportiu per a després de l’acte.

A la jornada també han estat presents la regidora municipal de la Dona i Igualtat,  José Yago, l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i els regidors de Serveis Jurídics i Drets Socials, Mónica Martín i Manuel Pérez, respectivament.

Els actes continuaran aquests dies. Concretament, hui a les 18.00 hores, hi haurà un VIDEOFÒRUM. Dins d’aquest videofòrum es projectarà el curt “Humana, el cos” de Josep Gresa Alemany. Després, juntament amb el mateix autor del curt, es parlarà sobre la discriminació/igualtat. Aquest acte serà a l’Aula xicoteta de l’edifici annex de Casa Nebot. L’entrada és gratis i està impartit per Formació Coeducació.

A continuació, us deixem una fotogaleria del matí. Demà oferirem un vídeo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia