Aquest dimecres, 4 de març, es realitzarà al Castell de Bétera una nova Conferència del Programa Universitat i Societat (Unisocietat). Aquesta nova xarrada del mes de març serà a les  a les 19.00 hores.  Sota el nom Biologia estàndard?, aquesta xarrada serà impartida per Manel Porcar Miralles (Institut de Biologia Integrativa de Sistemes. Universitat de València).

Aquesta conferència està oberta al públic en general i és gratuïta.

Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal.

El nombre de places és limitat, ja que només es compta amb 50 places. El projecte d’Unisocietat es distribueix en tres cursos acadèmics, de 120 hores cadascun, amb assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. En finalitzar els tres cursos s’obté certificat universitari i un nombre de crèdits universitaris corresponents al nombre d’hores per curs. Aquestes assignatures garanteixen una introducció bàsica a diverses temàtiques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia