La Generalitat Valenciana ha obert el termini d’ajudes del lloguer d’habitatges per a joves en aquest any 2020. El termini per realitzar les sol·licituds és fins el pròxim 31 de març.

La tramitació es podrà realitzar de manera telemàtica o presencial:
a) Telemàtica:

Si disposeu de certificat digital reconegut per l’ACCV o DNI electrònic, es fa a través de l’enllaç “Tràmit per a sol·licitar l’ajuda“.  Cliqueu “Tramitar amb certificat“, ompliu la sol·licitud, adjunteu els ‘”ANNEXOS A LA SOL·LICITUD DEL PROGRAMA D’AJUDES Al LLOGUER D’HABITATGE. CONVOCATÒRIA 2020” signats i tota la documentació exigida en la convocatòria.

b) Presencial:

Accediu a l’enllaç “Tràmit per a sol·licitar l’ajuda“. Cliqueu “Tramitar telemàticament“, ompliu el formulari i cliqueu en enviar. Descarregueu el justificant d’entrada juntament amb la sol·licitud omplida, signeu-la i guardeu els dos documents.

Tot seguit, imprimiu la sol·licitud signada i el justificant i per presentar-lo acompanyat dels ‘”ANNEXOS A LA SOL·LICITUD DEL PROGRAMA D’AJUDES Al LLOGUER D’HABITATGE. CONVOCATÒRIA 2020″ signats i tota la documentació exigida en la convocatòria, preferentment, en els registres d’entrada dels Serveis Territorials d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, també en oficines PROP, ajuntaments, per correu certificat i en els llocs que estableix la Llei 39/2015, d’1 d’octubre.

Podeu demanar cita prèvia als serveis territorials de València i Castelló per a assessorar-vos en la tramitació. Així mateix, els ajuntaments podran prestar la seua col·laboració en la tramitació.

Els ajuntaments o mancomunitats podran presentar sol·licituds telemàticament, si estan degudament autoritzats pels sol·licitants, mitjançant l’ompliment de l’ANNEX A LA SOL·LICITUD DEL PROGRAMA D’AJUDES AL LLOGUER D’HABITATGE. CONVOCATÒRIA 2020 (*ALQ *annex III).

Si teniu problemes amb el formulari electrònic, podeu enviar un correu a generalitat_en_red@gva.es

Tots els detalls de cada imprés es troba detallat al següent enllaç: Ajudes al lloguer d’habitatges.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia