L’Exposició del Ninot de Bétera ja està inaugurada a la Sala de Cristall de l’edifici de Casa Nebot (C/ Estació, 5) des del passat dissabte, 29 de febrer.  Per tant, els veïns i veïnes de la localitat ja poden passar amb el seu DNI a votar els ninots que vulguen que es lliuren del foc del pròxim 19 de març. L’exposició estarà oberta al públic fins el divendres 13 de març a les 20.00 hores. L’horari de l’exposició és de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores.

Les cinc comissions de Bétera es van concentrar dissabte a la Glorieta carregats amb els seus ninots per portar-los en cercavila fins a Casa Nebot, on Junta Local Fallera de Bétera va muntar un escenari. Allí, un a un, els representants de cada comissió van anar passant per comprovar que les seues figures complien les mesures establertes per la normativa. Enguany, han complit totes les mesures que estableix la normativa.

La sala d’exposicions va quedar inaugurada davant la presència de les Falleres Majors de Bétera, Mª`Ángeles Valls i Aparísi i Carla López i Capella, acompanyades de les seus respectives Corts d’Honor. Les màximes representants de les festes josefines locals van ser les encarregades de tallar la cinta inagural.

Després va arribar el torn de brindar, amb cava sense alcohol, totes i tots (Falleres Majors i Presidents de cada comissió) per unes boniques Falles on regne la convivència, la festa i la tradició. Entre els ninots més curiosos podem trobar de nou sorpreses com aquell que plasma un rostre tan conegut com el del nostre regidor de Festes i Tradicions, Manuel Pérez, però per obtindre més detalls caldrà visitar la sala.

El primer dels actes de les Falles 2019 va finalitzar amb la ‘Festa del Ninot’ a la demarcació de la Falla Gran Via del Sud, promoguda per la Junta Local Fallera.

A continuació, oferim un vídeo de la vesprada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia