L’Ateneu de Bétera continua organitzant les seues Passejades per la Calderona per a cada mes.

La passejada del mes de març tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 7 de març.

D’aquesta manera, la pròxima ruta serà a Gàtova-Tres Fonts i El Torrejón. Aquesta ruta és de dificultat alta per la distància, recomanada per a persones acostumades a caminar per la muntanya. Aquesta ruta no té desnivells. Tot el recorregut és per pista forestal i amb alguns trams asfaltats. L’itinerari és circular.

L’eixida serà al voltant de les 09.00 hores, des de l’esplanada de l’Albereda de Bétera per on es troba l’actual Ainés (antic Restaurant Fusió). Qui desitge acudir directament i anar de manera independent, deurà estar al Pàrquing de la Piscina Municipal de Gàtova (Restaurant Ascuas) a les 09.45 hores, ja que s’anirà en cotxes propis fins a Gàtova.

Per a l’ocasió, caldrà dur roba còmoda, botes de muntanya, bastó, gorra, esmorzar i aigua. Tots els detalls i recomanacions es troben plasmades a la imatge adjunta següent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia