Les brigades forestals de Divalterra van realitzar del dilluns al dimarts, aproximadament, més de 20 serveis d’emergència relacionats amb el vent. La major part de les mobilitzacions han tingut a veure amb la retirada d’arbres caiguts, i van tindre lloc a Turís, Tous, Serra, Genovés, Bolbaite, Catadau, Ràfol de Salem, Simat de la Valldigna, Vallanca, Estubeny, Ademuz, Alborache, Torres Torres, Moixent, Castielfabib i L’Olleria.

No obstant això, també localitats com Bétera van patir els efectes del temporal de vent amb arbres caiguts a alguna de les seues urbanitzacions, com es pot contemplar a les imatges adjuntes.

Van ser prioritàries les intervencions en els casos en què s’obstaculitzaven vies de comunicació, especialment en camins i pistes rurals. D’altra banda, els brigadistes de la Diputació també van ser mobilitzats a Serra i Riola per a intervindre en sengles incendis, a més d’una comprovació de fum en el terme de Chella.

En total, van ser prop d’un centenar els efectius que es van desplaçar des de les brigades d’Alborache, Serra, Tous, Genovés, Bolbaite, Navarrés, Montserrat, Benigànim, Barx, Anna, Estubeny, Vallanca, Ademúz, València i Moixent.

Els brigadistes han continuat realitzant tant tasques de vigilància en ruta com des de punts assignats situats en zones altes del territori, en previsió de noves emergències que puguen sorgir en les pròximes hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia