Els nadadors del Club Natació SOS Bétera de la categoria absoluta van participar aquest passat cap de setmana en el Campionat d’Espanya d’Hivern, celebrat a Torrevella.

Els nadadors locals van aconseguir un total de 7 medalles (1 or, 1 plata i 5 bronzes), de les quals 5 van ser aconseguides a nivell individual per la socorrista Lola Caballero.

El duo format per Jorge Camacho i Guillermo Iglesias van ser proclamats Campions d’Espanya en la prova de Llançament de corda júnior. Un altre duo, el format per Aitana de la Quadra i Paula Luna, van aconseguir el bronze també en la prova de Llançament de corda absolut.

Per part seua, Lola Caballero es va proclamar subcampiona d’Espanya en 200 metres súpersocorrista juvenil, i va obtindre bronzes en 100 metres socorrista juvenil, 100 metres combinada de salvament juvenil, 50 metres remolque de maniquí juvenil i 100 metres remolque de maniquí amb aletes juvenil.

Pel que respecta als resultats generals, cal destacar la participació de les xiques júnior, que van quedar en 4a posició, dels 31 participants de tota Espanya.

El XXXIV Campionat d’Espanya d’Hivern Juvenil, Júnior i Absolut de Salvament i Socorrisme es va celebrar en la Piscina Municipal de Torrevieja, i en ell es van batre un rècord del món, tres d’Europa i 24 d’Espanya.

Des del Club han volgut donar-li l’enhorabona als seus nadadors per les medalles i els bons resultats obtinguts, demostrant un gran nivell i esforç. Així mateix, s’anima a continuar treballant com l’estan fent per a continuar estant entre els millors d’Espanya. També s’agraeix al cos tècnic la seua gran faena, i als pares sofridors que han acompanyat als nadadors, mostrant els seus ànims i el seu afecte durant tot el cap de setmana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia