El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) continua amb les seues activitats i actes. Així, el passat dissabte 29 de febrer, la seua Banda Juvenil va participar en el Intercanvi Musical al Col·legi Santa Maria de València, sota la direcció d’Alfonso Bautista.

Aquest dijous, 5 de març, i amb motiu de la Setmana Sociocultural del Dia de la Dona, el Cor de l’Escola del citat centre oferirà una vesprada de música sota la direcció de Pepa Campos.

L’actuació serà a les 19.00 hores, en l’auditori de la Casa de Cultura de la localitat. L’entrada és gratuïta.

Així mateix, aquest pròxim diumenge 8 de març, la Banda Simfònica del CAMB oferirà el seu Concert de Primavera, sota la direcció de Pere Vicente Alamá. Aquesta actuació serà a les 19.00 hores, també en l’auditori de la Casa de Cultura del municipi. L’esdeveniment comptarà amb Miguel Juan, com a clarinet solista.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia