Després de parlar amb Mª Ángeles Valls i Aparísi, Fallera Major de Bétera per a l’any 2020, toca ara parlar amb la fallera de la seua Cort d’honor. Es tracta de Paula Ros i Ferrera.

Paula Ros i Ferrera, Cort d’honor de la Fallera Major de Bétera 2020

Paula és Fallera des de fa 19 anys. Les Falles també les porta en la sang. Ara viu amb molta il·lusió aquesta etapa i ens comenta que per a ella no suposa tanta responsabilitat perquè és una festa que li agra molt.

Cal mencionar que Paula va ser la primera xiqueta que es va convertir en Fallera Major Infantil de tot el poble de Bétera.

“Aquesta etapa la visc d’una altra manera. No tens els mateixos sentiments, Però recorde com si fora ahir, quan vaig ser Fallera Major Infantil de Bétera. Tenia 14 anys i va ser un any molt especial, amb molta alegria”, ens explica amb molta emoció.

Ara espera que aquest any siga molt especial i “que Carla i  Ángeles disfruten molt d’aquest exercici, ja que és un any ple d’alegria i emocions”, detalla. “Per a mi és un honor poder acompanyar a  Ángeles en aquest any, com la seua cort d’honor”, afegeix.

D’altra banda, “he de dir que Carla és una xiqueta molt riallera. Viu les falles al cent per cent”, indica Paula. “A Edgar el conec tota la vida. És un president jove y amb molt de futur”, prossegueix.

Per a concloure, Paula envia un missatge a totes les falleres del municipi: “Convide que s’animen a viure aquesta il·lusió de ser la Fallera Major del nostre poble, ja que és una festa plena d’emoció i molta alegria”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia