Des del passat diumenge, 1 de març, Bétera celebra diversos actes i activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Així, durant tota la setmana hi han hagut diverses activitats cada dia. Divendres serà un dels dies amb més actes. Així, el matí començarà amb una excursió a l’església de Sant Nicolau, Sant Joan i al Museu de la Seu a València, a partir de les 09.30 hores. L’hora d’arribada serà a les 14.30 hores.

Així mateix, el dia finalitzarà amb el ja tradicional sopar reivindicatiu per la commemoració del 8 de març. En aquest es farà lliurament d’un detall de cortesia de la regidoria de la Dona. També es realitzarà el lliurament dels VII Premis a la Dona Treballadora Emprendedora 2019 de Bétera. Així mateix, es farà una lectura i manifest a favor de les dones.

Però a més a més, a la vesprada també hi haurà un esdeveniment, organitzat per l’Associació de Dones Progressistes de Bétera. Es tracta d’un acte que comptarà amb la participació de Zorongo Teatre sota el nom de “Monòlegs Deeses”. Aquest esdeveniment també comptarà amb la col·laboració de Vicent a la guitarra i Alícia a la veu.

L’acte serà al Saló de Plens del Castell de Bétera, a les 19.00 hores, amb entrada gratuïta.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia