La Fallera Major Infantil de Bétera 2020, Carla López i Capella, compta amb una Cort d’Honor formada per tres xiquetes. Es tracta de Carla Gil i Bayón, Nerea Hoyos i Cervera i Saray Bayón i Martínez. Betera.com també ha parlat amb elles, per poder coneixer-les de més a prop.

Saray Bayón i Martínez

Saray Bayón i Martínez té 11 anys i és fallera des de fa quatre anys.

“Estic molt contenta. Que m’hagen elegit com a Cort Infantil de Bétera és un somni”, menciona.

Per a Saray suposa molta responsabilitat aquest càrrec, però ens confessa que amb l´ajuda de la seua família és més fàcil per a ella.

“Jo em sent molt feliç i orgullosa representant les Falles i al costat de Carla millor encara, perquè és la meua millor amiga”, especifica.

Ara, Saray sols desitja que aquestes falles siguen molt especials i que elles i la Junta Local les representen de la millor manera possible.

Quan se li pregunta per les altres companyes de Cort ens diu el següent “De les altres falleres de la Cort, vull dir que són meravelloses i molt bones acompanyants per a mi, en aquesta etapa”.

Per a la resta de representants també té paraules d’afecte. “De Carla puc dir que és una xiqueta meravellosa, simpàtica i que serà la millor representant per al poble de Bétera. De  Ángeles i Edgar, puc dir que també representaran molt bé aquest poble i que s’estan portant molt bé amb mi”, detalla.

Per concloure, Saray dirigeix unes paraules al Món faller. “A tots els fallerets i falleretes de Bétera vull dir-los que disfruten molt de les Falles perquè són el millor”.

Carla Gil i Bayón

Carla Gil i Bayón té 14 anys i és fallera des de fa set anys. Aquesta etapa l’està vivint “amb molta il·lusió i molta emoció”, segons ens fa saber. Per a ella, aquest càrrec suposa una responsabilitat molt gran i “al mateix temps cal organitzar-se molt bé”,

“Estic molt contenta formant part de la Cort, la veritat. Em sent súper bé al costat de Carla perquè la vull molt”, indica.

Ara, Carla Gil espera que les Falles 2020 siguen inoblidables per a tots ell, plenes d’il·lusió i germanor.

Per als seus companys d’aventura també té unes emotives paraules. “De les meues companyes de Cort d’Honor, només puc dir que les vull molt i que són molt boniques. A Carla López li vull dir que seguisca així amb el seu regnat perquè està fent-ho molt bé. A  Ángeles també li vull dir que ho està fent molt bé i que la vull moltíssim. Sense ella no seria el mateix. Edgar és el millor president d’enguany. No el conec molt, però el poc que el conec em cau molt bé i està molt atent a totes nosaltres”, detalla amb molta estima.

“A les falleres i fallers els desitge que gaudisquen al màxim i, el més important, que hi haja molta germanor”, conclou.

Nerea Hoyos i Cervera

Nerea Hoyos i Cervera té 12 anys i fa dos anys que és fallera. Segons ens explica ella mateixa, aquesta etapa “és una experiència nova i divertida. És un any diferent perquè tinc més responsabilitat que altres anys”.

D’altra banda, destaca a la família com a peça clau. “La família és molt important, sobretot el meu pare que em porta tots els actes”, menciona.

Nerea declara que se sent molt a gust formant part de la Cort i contenta, sobretot al costat de Carla i amb tota la cort.

Aquesta xiqueta té moltes ganes que arriben les Falles. “Sé que enguany serà diferent i una experiència que recordaré sempre”, indica.

Per a les seues companyes de Cort també té paraules d’afecte. “Són molt simpàtiques i es porten bastant bé, encara que a vegades discutim una miqueta”. “D’Edgar i de Carla López i  Ángeles vull dir que, a part de ser president i Falleres Majors, tots som amics i els recordaré sempre”, ressalta.

Per finalitzar, amb molt d’entusiasme convida que les falleres i fallers del municipi visquen les falles “amb molta energia”, que les gaudisquen i les aprofiten, ja que quan ens adonem ja estan pegant-li foc als monuments.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia