Continuem amb les nostres entrevistes amb els màxims representants de les Falles de Bétera 2020. La nostra següent entrevistada és la xiqueta Carla López i Capella, Fallera Major Infantil de Bétera per a aquest exercici.

Carla López i Capella, Fallera Major Infantil de Bétera 2020

Carla té ara 12 anys, pertany a la Falla Gran Via del Sud i és fallera des de fa quatre anys. Segons ens comenta, des de la seua primera comunió, tenia ben clar que volia ser Fallera Major del seu poble.

Cal mencionar que Carla va formar part de la Cort d’Honor Infantil de la xiqueta Carla Gelde i Granell l’any passat. “M’ho vaig passar molt bé amb Carla Gelde i les meues companyes de Cort. La diferència que trobe enguany respecte a l’any 2019 és que tinc més responsabilitat i molts més actes”, indica aquesta fallereta. En aquest sentit, Carla és conscient que aquest càrrec suposa molta responsabilitat perquè li toca representar a tot el seu poble i “això suposa estar ben preparada i disposada”.

Carla López segueix els passos i els consells de Carla Gelde. “Vaig aprendre molt amb ella, ja que va ser una gran Fallera Major Infantil”, detalla.

D’altra banda, aquesta xiqueta se sosté molt amb la seua família i amics. “Els done les gràcies per tot el seu suport i per haver fet realitat aquest somni tan esperat”, declara.

A hores d’ara se sent molt orgullosa i agraïda per poder representar tot el poble de Bétera i ens confessa que està gaudint moltíssim de cada acte viscut. “Ara estic molt nerviosa. No obstant això, estic segura que, amb la companyia de totes les comissions, de la Corporació Municipal, del poble de Bétera, Junta Local Fallera, amics, familiars, la Cort d’Honor Major i Infantil i sobretot la meua Fallera Major  Ángeles, tindré tot el suport i la tranquil·litat necessària per a poder disfrutar com cal de tot el que em queda per viure aquest 2020″, detalla amb sinceritat.

Carla no vol acabar l’entrevista sense parlar dels seus companys d’aquest somni. “La meua Cort Infantil està formada per unes xiquetes adorables que sempre em tranquil·litzen en tot moment. Sobretot, són amigues i companyes de classe. Especialment, li done les gràcies a la meua millor amiga Saray, per aguantar-me i acompanyar-me en aquesta gran aventura. Totes elles m’ajuden a tranquil·litzar-me i em fan riure i passar-ho molt bé. Estan sempre per a tot”, destaca.

 Ángeles és com una segona mare per a mi. Sempre està al meu costat tranquil·litzant-me quan estic nerviosa. Sempre està atenta perquè estiga molt guapa. És una persona molt especial per a mi i ja no puc dir-te més d’ella perquè m’emocione, ja que la vull moltíssim”, comenta amb molta estima.

“Paula és una persona meravellosa. Sempre ens fa riure en tots els moments que ho necessitem”, explica amb tendresa.

“D’Edgar puc dir que és una persona que, encara que no conec molt, estic compartint amb els moltes coses. Sempre està fent-me bromes, però a mi m’agrada. De segur que ho passem molt bé junts”, indica. “No vull oblidar-me del meu Vicepresident, José . Sempre està fent-me ximpleries per a ajudar-me a passar els moments de nervis de la millor manera possible. Els estime molt a tots”, prossegueix.

“També he de parlar de les cinc comissions de Bétera. Estic molt contenta perquè formem una pinya i ens duguem molt bé. Segur que serà un gran any 2020 per a tots. En especial, desitge dir-li a la meua comissió que són molt grans i formem una gran família. He de donar-los les gràcies per oferir-me el seu suport en tota aquesta decisió tan important per a mi. Els vull molt”, afegeix.

Per posar-li punt final a aquesta entrevista, Carla López i Capella ofereix el seu consell a tot el Món faller: “El meu consell per a totes les falleres i fallers de Bétera és que gaudisquen de les nostres falles, les quals són el més gran que tenim. Que gaudisquen de cada moment, ja que passa molt ràpidament. A tot el poble de Bétera també vull dir-los que passen pels casals i pels monuments i puguen gaudir d’aquesta gran festa, les Falles”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia