Ahir divendres, 6 de març, Bétera va celebrar diverses activitats dins la Setmana Sociocultural de la Dona amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona. El dia començava amb una excursió a l’església de Sant Nicolau, Sant Joan i al Museu de la Seu a València. La vesprada continuava amb un esdeveniment organitzat per l’Associació de Dones Progressistes de Bétera, comptant amb la participació de Zorongo Teatre sota el nom de “Monòlegs Deeses”. En aquest esdeveniment també va col·laborar Vicent a la guitarra i Alícia a la veu.

El dia finalitzava amb el ja tradicional sopar reivindicatiu per la commemoració del 8 de març, tenint lloc al Saló Azhor.  També es realitzava el lliurament dels VII Premis a la Dona Treballadora Emprendedora 2019 de Bétera. Així mateix, es feu una lectura i manifest a favor de les dones.

Allí, van participar un bon nombre de veïnes del municipi i representants de les diverses entitats en defensa dels drets de les dones. El Món de la política tampoc va faltar a aquesta cita, per donar suport a una celebració tan important com aquesta.

Al principi de la nit, va intervindre la Presidenta de Dones Progressistes de Bétera, Marisa Verdú, la presidenta de l’Associació Amas de Casa Tyrius, Amparo Sancho, la Presidenta de l’Associació Pro-Casa de la Dona, Rita Teixidoo i la Secretaria de “Nuevo Amanecer”. Després, va ser el torn de la regidora municipal de Dona i Igualtat de Bétera, Mª José Yago, llegint el manifest anteriorment mencionat. L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va ser l’encarregada de tancar aquesta ronda d’intervencions.

Durant el sopar, es va fer la citada entrega dels seté Premis a la Dona Treballadora Emprenedora 2019 de la localitat.

Aquest premi el reben les dones que l’any passat obriren un negoci a la localitat i continua en marxa.

A continuació, oferim una fotogaleria del sopar. A partir del dilluns oferirem un vídeo amb les intervecions de l’acte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia