Bétera compta amb una nova associació de dones. Es tracta de “Nuevo Amanecer“. Aquesta entitat, formada recentment, va ser presentada en societat el passat dimarts, 4 de març, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera (ubicat al Castell del municipi). Aquest acte es va emmarcar dins del “Dia Internacional de la Dona“.

La finalitat d’aquesta agrupació és la integració de la dona musulmana en la societat, així com la lluita per la igualtat. En l’actualitat, “Nuevo Amanecer” compta amb 38 dones associades.

La presentació va comptar amb la presència de l’Alcaldessa del municipi, Elia Verdevío, i la regidora de Dona i Igualtat, Mª José Yago, així com altres regidors que formen part de l’equip de govern i de la corporació municipal. Membres d’altres associacions locals de dones com Tyrius, Dones Progressistes o Pro Casa de la Dona tampoc van faltar en aquest esdeveniment.

Després de la citada presentació, per part de les integrants de “Nuevo Amanecer“, els assistents van poder gaudir d’un berenar amb te, salats i dolços tradicionals.

L’Alcaldessa de la localitat, Elia Verdevío, va mostrar-se orgullosa i molt positiva davant aquesta acció que suposa “un pas més” per la integració de la dona musulmana.

A continuació, us deixem un vídeo de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia