Ahir divendres, 06 de març, el Cercle de Podem Bétera va comptar amb la presència de Pilar Lima, diputada en Les Corts Valencianes i candidata a la Secretaria General Autonòmica del partit morat. La seua presència va aglutinar a un bon nom de militants i simpatitzants, regidors i regidores de tota la comarca del Camp de Túria.

La diputada, una vegada més, ha volgut mostrar els assoliments i la gran faena que es pot realitzar formant part del Govern, tant a nivell estatal com autonòmic en una rendició de comptes.

“La idea d’aquesta mena d’esdeveniments que nosaltres diem rendició de comptes és, a part de ser una trobada de la gent amb els seus representants públics, un espai de vertebració parlamentària. Fer-los partícips de l’acció legislativa mitjançant la informació i formació en eines parlamentàries. A més aquestes activitats són necessàries per a mantindre els peus als carrers i en la seua realitat social perquè les institucions fàcilment absorbeixen i ens allunyen de les majories socials”, ha explicat davant els assistents Lima.

Així mateix, la diputada valenciana ha detallat al que s’enfronta diàriament en defensar temes sobre educació, cultura i protecció social davant els partits de dretes i extrema dreta les polítiques de la qual van abocar a anys de retallades a la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, Pilar Lima va concloure que “ens volen portar a dècades passades amb els seus plantejaments polítics neoliberals”.

Després de recordar i agrair la gran labor de la militància durant aquests sis anys i la importància de la cohesió del territori i dels cercles en comarques, “ja que la realitat del nostre territori així ho requereix”, Lima va concloure que aquesta “és una manera de fer
de Podem una eina forta i vertebrada, que a través de les comarques es done resposta a les necessitats dels cercles”.

Finalment, va animar “a trobar-nos totes el diumenge 8M en les marxes de les reivindicacions del moviment feminista, ja que ens nodrim del moviment organitzat per a portar les seues demandes a les institucions”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia