El col·legi Mas Camarena consta entre els 14 millors col·legis d’Espanya, sent la millor opció de la Comunitat Valenciana, segons el  Rànquing del diari El Mundo. Aquest curs 19-20 els posiciona amb 94 punts sobre els 100 que s’atorguen, a tan sols 2 punts del primer col·legi.

Respecte al rànquing de l’any passat van pujar 7 llocs, i sumen un punt més, tot un repte per al col·legi aconseguir aquestes posicions, situant-se en el Top 15 dels millors col·legis d’Espanya.

El rànquing dels 100 millors col·legis es basa en 27 criteris englobats en el Rànquing 100 millors col·legis d’Espanya 19-20 model d’ensenyament (model educatiu i de qualitat, reconeixement extern, cobertura educativa, avaluació…), l’oferta educativa (idiomes, professorat, activitats, resultats, reforç educatiu, selectivitat, servei sanitari) i els mitjans materials (nombre d’alumnes per aula i per professor, entorns i aules, instal·lacions, serveis). El Col·legi Mas Camarena ha obtingut 33 punts sobre 34 per la seua oferta educativa, 35 sobre 39 pel model d’ensenyament i 26 de 27 pels seus mitjans materials, aconseguint un total de 94 punts sobre 100.

La 21 edició de “Els 100 millors col·legis d’Espanya” del diari El Mundo li consolida com un referent en el sector educatiu conseqüència de la realització d’una anàlisi exhaustiva a més d’un miler de centres privats i concertats d’Espanya, generant una visió global de l’actualitat educativa. De la qual el Col·legi Mes Camarena porta participant en 10 edicions superant-se cada any.

El centre ha sigut reconegut Apple Distinguised School per Apple, que destaca als centres pioners en l’ús innovador de la tecnologia en l’ensenyament, l’aprenentatge i l’entorn educatiu. En l’actualitat està treballant per a implantar el Continu del Batxillerat Internacional, és a dir, tots els programes des dels tres anys als 18 anys (PEP i PAI), que s’uneix a la seua oferta del Diploma. Destaquen els seus resultats de Evau (Selectivitat): entre els 10 primers llocs habitualment de la Comunitat Valenciana.

Altres punts claus per a ser reconegut entre els millors col·legis d’Espanya són els següents:

  • Ser “Col·legi del Món *IB” introduint des d’Infantil fins a Batxillerat els programes de l’Organització del Batxillerat Internacional.
  • Excel·lència Acadèmica: Els resultats obtinguts tant en Batxillerat Nacional com Internacional en les seues proves d’accés a la Universitat.
  • Aconseguir el desenvolupament de les Habilitats del Segle XXI, incloent la investigació, la comunicació, la tecnologia, el treball col·laboratiu i en equip a través de la tecnologia Apple.
  • La creació i utilització de nous espais d’aprenentatge com l’ampliació de la seua Students´ Resort and Sports Centre.
  • Aula Multisensorial, pn els alumnes d’Infantil descobreixen, senten i aprenen en aquesta aula que ofereix diferents racons per a treballar cadascun dels sentits.
  • Adaptació curricular per a joves esportistes o de disciplines artístiques.
  • Excel·lents resultats en els exàmens de Cambridge English.
  • Projectes educatius innovadors i que motiven a l’alumnat.

La directora del Complex Educatiu Mas Camarena, Maite Marín, ha destacat que aquests reconeixements arriben per una gran faena consolidada, “la motivació i les ganes del professorat per superar-se cada dia fa que continuem aconseguint noves metes”, ha afirmat.

En el col·legi es treballa des del compromís i la il·lusió per a continuar avançant en una educació innovadora, tecnològica i amb vocació internacional.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia