Aquesta setmana la família Deportcan (de Bétera) part per a Alalpardo, Madrid. Allí se celebrarà el Campionat nacional d’Ensinistrament. Es tracta de l’esdeveniment més important de l’any, al que ensinistrament es refereix.

Tant Marcos Ferré, ensinistrador de deportcan, com els seus pares Vicente Ferré i Ángeles Real, han estat treballant molt fort i amb moltíssima obstinació i il·lusió per a competir amb els seus gossos en aquest campionat. El seu objectiu és intentar estar, de 50 gossos, entre els 5 primers. Aquests acudiran al mundial anual, el qual  aquest any se celebra a Hongria.

Cal matisar també que els tres gossos amb els quals competeixen, Leo, Júnior i Galax de Jardins del Real, són de l’afix de granja pròpia. Els tres gossos són nascuts i ensinistrats a casa. Aquests tres gossos són de Attak von haus pixner, el gos d’origen alemany amb el qual anteriorment competia Marcos Ferré. Attak està retirat i vivint merescudament al seu jardí, gaudit de la seua jubilació.

Des de Betera.com els desitgem tota la sort del món. Segons sapiem més informació sobre els resultats del campionat, us anirem informant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia