El passat dissabte, 7 de març, els alumnes de diferents centres educatius del municipi de Bétera van realitzar un mural per a commemorar el 8 de març en el poliesportiu sota el lema “Tu com jo, jo com tu“. La inauguració oficial va tindre lloc diumenge, 8 de març. L’acte va comptar amb l’assistencia de les autoritats municipals. Cal mencionar que el mural va durar de manera impol·luta tan sols un dia, ja que el diumenge ja tenia pintada una esbàstica enmig del dibuix.

El pròxim dilluns 30 de març tindrà lloc una exposició de dibuix realitzada per alumnes del municipi i organitzada per l’Associació Pro casa de la Dona, amb tots els dibuixos presentats per a la creació del mural “Tu com jo, jo com tu”. La mostra romandrà en l’antic ajuntament de la localitat (C/Major, 12) fins al 10 d’abril.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia