Estem segurs que el teu pare es mereix un bon menjar el 19 de març per a celebrar el seu dia… I què millor que celebrar-ho en un restaurant allunyat de l’enrenou de les Falles?

Ja pots reservar en el restaurant el Resort Mas Camarena la teua taula per a menjar en família el pròxim 19 de març.

Per a aquesta jornada hem preparat un menú a l’altura. All blanc de pera, carxofes farcides de foie o ensalada d’espinacs baby amb formatge de cabra, bacon i cabra, com a plats d’entrants per a obrir boca. Seguits de tres plats principals per a triar: paella valenciana, bacallà al pil-pil de wasabi o porquet al timó sobre poma trufada.

Sabem que als vostres pares els agrada el dolç i molt, per això per a acabar aquest menú hi haurà quatre postres a triar: cansalada de cel amb gelat de torró, pastís de gemma i ametla, gelat de galeta maria i fruita de temporada.

Per als més xicotets hem fet un menú infantil amb els seus plats favorits. Croquetes i miniblinis de pernil i formatge com a entrants; i paella valenciana, vedella milanesa o lluç amb creïlles fornera, com a plat principal. I de pal carde de xocolate o gelat.

Espai per a tota la família

Si voleu fugir del soroll faller, el Resort Mas Camarena pot ser el vostre refugi de pau durant els pròxims dies. Situat als peus de la Serra Calderona, aquest espai d’oci i esport està obert tots els dies al públic i ofereix servei de cafeteria i restaurant.

Els xiquets poden gaudir d’un gran parc infantil i una pista poliesportiva per a jugar i córrer sense parar. A més, l’equip d’animació ha preparat un munt d’activitats perquè els xicotets gaudisquen del Dia de San José mentre els pares gaudeixen d’una agradable i tranquil menjar.

Una pachanga al futbol amb els amics?

En Resort Mas Camarena ofereix la possibilitat de llogar els camps de futbol 11 i futbol 8 per a gaudir amb el teu equip o els teus amics d’un partit de futbol durant aquests dies de Falles.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia