El Ple Ordinari de la Mancomunitat Camp de Túria es va reunir la setmana passada per a debatre l’aprovació del pressupost per al 2020 de l’ens supramunicipal, entre altres temes.

Aquests comptes que ascendeixen a 2.962.762,54 euros i que han sigut recolzades per 16 vots a favor (PSPV, Compromís, Ciutadans, Amb tu, UPN) i 4 en contra (PP). Un pressupost que ha crescut 341.493,71 euros respecte a l’any anterior. Entre altres projectes que es beneficiaran d’aquest pressupost destaca l’ambiciós repte del transport comarcal per a persones amb diversitat funcional als centres ocupacionals.

L’acte va deixar de manifest també el desig conjunt de tots els municipis de treballar mancomunats per a millorar la mobilitat a la comarca.

Com ja és habitual, el Ple Ordinari va donar inici amb un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. Des de principis d’any, 20 dones han sigut assassinades per les seues parelles o ex parelles, 1 d’elles en la Comunitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia