El passat dissabte, 7 de març, els fallers i falleres del poble de Bétera van viure una jornada intensa per poder cridar ben fort això de “Ja estem en Falles!”.

Al voltant de les 23.00 hores, les comissions anaven concentrant-se al jardí de les instal·lacions de Casa Nebot. Allí se celebraria la Crida a les seues escalinates, després de la projecció d’un emotiu vídeo. L’acte de la Crida era presentat per  Mª Carmen Sánchez, fallera del Carraixet.

En una plaça plena de colors pels fallers i falleres de les diferents falles de la localitat, anaren passant un a un els representants de les comissions (F.G.V.Sur, Falla La Barraca, Falla L’Albereda, Falla Carraixet, F.G.V.Est), tancant l’entrada les Falleres Majors del municipi.

A continuació, les Falleres Majors de Bétera, Mª Ángeles Valls i Carla López, oferien els seus discursos, respectivament.

Seguidament, les Falleres Majors de cada comissió, oferien un breu discurs als assistents, en la majoria dels quals s’animava als fallers a gaudir de la festa, i es reconeixia el seu treball i els dels artistes fallers, pirotècnics, músics…

Després d’aquests missatges l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va dirigir-se als presents, convidant-los a participar en els actes, i així fer gran la festa de les Falles.

Posteriorment, l’alcaldessa feia entrega a les Falleres Majors del municipi, Mª Ángeles i Carla, de les claus de la ciutat.

Amb un xicotet castell de focs d’artifici, i la interpretació del himne de València, es donava per finalitzada la Crida de les Falles de Bétera 2020. La nit seguiria per al Món faller amb una discomòbil a la Falla L’Albereda.

A continuació, adjuntem un vídeo del citat esdeveniment:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia