El passat dissabte, 07 de març, va tindre lloc la signatura al llibre d’honor de l’Ajuntament per part de les diverses comissions falleres de Bétera. Les Falleres Majors del municipi i el President de la Junta Local Fallera de la localitat, també van deixar la seua emprepta.

L’acte va començar abans de les 17.00 hores. Les diverses comissions es van reunir al Saló de Plens del Castell de Bétera. En primer lloc, eren rebuts per la Cort d’Honor Major i Infantil de les Falleres Majors de la població. Seguidament, era el torn per als representants de la Junta Local Fallera i les Falleres Majors, Mª Àngeles Valls i Carla López. A aquest acte tampoc van faltar les autoritats municipals de la corporació.

Una vegada dins del saló, les comissions procedien a la seua signatura per ordre de presentació. Així. les comissions van signar de la següent manera: Falla Gran Via del Sud, Falla La Barraca, Falla L’Albereda, Falla Carraixet, Falla Gran Via de l’Est. Posteriorment, era el moment per a la signatura de les màximes representants de les festes josefines al nostre poble i del President de la Junta, Edgar Jorro.

A continuació, adjuntem un vídeo de l’acte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia