El preolímpic d’handbol femení, previst per al cap de setmana del 20 al 22 de març en el Pavelló Pla de l’Arc de Llíria, serà a porta tancada. Ahir mateix al matí els companys de Deportes COPE València van avançar la notícia que donava a conéixer la Federació Espanyola d’Handbol.

Aquesta decisió canviarà bruscament l’esdeveniment, que des de l’ajuntament de la localitat, la diputació de València i la mateixa organització esportiva, han secundat i que van avançar la setmana passada, a través de l’acte de presentació de la competició, que la capital del Camp de Túria serà seu també de l’amistosos de la selecció masculina enfront d’Islàndia el mes d’abril que, hui dia, segueix en peu.

“Des de l’ajuntament assumim qualsevol mesura que prenga el ministeri de sanitat. Quan està la salut per davant cal prendre per les precaucions necessàries. És una llàstima no poder gaudir d’un esdeveniment de primer nivell, però assumim amb resignació aquesta mesura”, ha assenyalat Vallivana Murgui, regidora d’esports de l’Ajuntament de Llíria.

Des del màxim organisme de la localitat han confirmat que s’està considerant la possibilitat de realitzar fanzone o alternatives per a poder animar a les guerreres en el preolímpic de Tòquio d’aquest pròxim estiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia