El Govern valencià ha decidit aquesta vesprada suspendre l’activitat docent en tots els nivells educatius a partir del pròxim dilluns, 16 de març, amb caràcter indefinit.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat Valencià, Ximo Puig, després de la reunió de la taula de coordinació interdepartamental en la qual s’ha aprovat aquesta mesura, presentada per la Conselleria d’Educació.

La mesura afecta a universitats, batxillerat, ESO i Infantil, guarderies i FP.

Cal recordar que a la ciutat de València no era lectiu des de dilluns que ve i fins al divendres 20 amb motiu de la setmana fallera.

Ampliació de mesures preventives a Bétera

D’altra banda, segons s’ha publicat en l’App Betera en Línia de l’Ajuntament de Bétera, el consistori ha ampliat les mesures preventives en la població.

Seguint les Resolucions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, així com les recomanacions de l’Agència de Seguretat i Emergència, i d’altres Organismes Supramunicipals, en relació amb l’emergència decretada pel Covid-19 (Coronavirus), així com la Resolució del Secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública de mesures a adoptar en els centres de treball dependents de l’Administració General de l’Estat, i vista la situació provocada per l’aparició del Covid-19, i la seua declaració de pandèmia per l’OMS, s’aconsella per part de l’Ajuntament de Bétera s’adopten les mesures necessàries de prevenció.

Vist el Decret d’aquest Ajuntament, Núm. 0413/2020, pel qual s’adopten mesures en relació amb el *Covid-19, sobre la suspensió de les festes falleres i els esdeveniments culturals o d’oci que comporten la concurrència de persones en recintes tancats.
Considerant que l’Art. 25.2 de la Llei 7/85 de Bases de Règim Local atribueixen a l’Ajuntament les competències referides a seguretat en llocs públics i protecció de la salubritat pública, en l’àmbit territorial del municipi i en ús de les competències de l’Art. 21 de la mateixa norma atribueix a aquesta alcaldia, mitjançant la present:

PRIMER.- Acordar el tancament temporal al públic, de totes les instal·lacions municipals destinades a la celebració d’activitats esportives, culturals, d’oci i esplai.
SEGON.- Revocar temporalment i deixar sense efecte, les autoritzacions concedides per aquest Ajuntament a associacions i institucions privades per a la celebració de qualsevol acte en instal·lacions municipals.
TERCER.- Suspendre totes les activitats, en tots els àmbits, organitzades pel consistori, així com el mercat ambulant.
QUART.- Deixar parcialment sense efecte les resolucions sobre creació de Registres Auxiliars de documents, establint-se temporalment com a únic registre general, el REGISTRE D’URBANISME, situat en Carrer els Maces, 26, 10 Pis de Bétera (Edifici Policia Local). Com a mesura de precaució a fi d’evitar factors de risc de contagi, i minimitzar esperes i aglomeracions innecessàries, l’atenció al públic en tots els serveis municipals es realitzarà mitjançant CITA PRÈVIA, que es podrà sol·licitar cridant als següents telèfons:

• Padró i Registre: 606.952.200.

• Casa Nebot: 96.169.87.14

• Serveis Econòmics: 96.169.83.16

• Serveis Generals: 96.160.03.51

• Urbanisme: 96.169.81.80

Imprimir article
Comenta aquesta notícia