La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va emetre ahir un comunicat en el qual informava de la suspensió de tots els actes previstos i totes les competicions territorials a causa de la crisi de el COVID-19.

La decisió de la FFCV ve com a conseqüència de l’última circular de la RFEF, per la que es recomana explícitament la suspensió de tots els partits, així com de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

La suspensió d’actes i competicions va entrar en vigor ahir (dimecres 11 de març) i tindrà una duració inicial de dues setmanes, subjecte als canvis que aconsellen a cada moment les autoritats sanitàries i esportives.

Aquesta suspensió afecta a totes les competicions gestionades per la FFCV, inclosos partits amistosos, i als actes organitzats per la FFCV per a aquestes dues setmanes:

 • Cursos formatius d’àrbitres (CTA).
 • Cursos d’entrenadors (CTE).

Pel que respecta a les competicions d’àmbit nacional, la RFEF les ha suspeses totes. Les competicions nacionals dependents de la RFEF són:

 • Segona Divisió B
 • Tercera Divisió
 • Divisió d’Honor juvenil
 • Lliga Nacional Juvenil
 • Primera Iberdrola
 • Lliga Repte
 • Primera Nacional Femenina
 • Primera Divisió de futsal
 • Segona Divisió de futsal
 • Segona B de futsal
 • Tercera Divisió de futsal
 • Divisió d’Honor Juvenil de futsal
 • Primera Divisió femenina de futsal
 • Segona Divisió femenina de futsal

Des de la FFCV es recomana als clubs no celebrar en la mesura del possible entrenaments o realitzar-los a porta tancada i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. Al mateix temps, des de la FFCV es recomana evitar concentració d’equips durant aquestes dates.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia