El Consell de Govern de la Setmana Santa Marinera ha suspés els actes previstos entre el dia 22 de març i el 2 de abril. Entre els actes suspesos es troba la presentació de publicacions i el pregó programats per als dies 26 i 27 de març respectivament, com a mesura per a evitar la propagació del Coronavirus.

A més, el Consell ha decidit ajornar el menjar de confraternitat programada per a diumenge que ve 22 de març, igual que la primera edició de la Mostra de Música Religiosa l’inici de la qual estava previst per al diumenge 29 de març.

En el cas del programa de processons i resta de celebracions s’informarà, pròximament, de la decisió que s’adopte després de les converses que es mantindran entre representants de l’Ajuntament i l’Arquebisbat.

Suspensió de “Les Trobades de les Escoles en Valencià”

D’altra banda, la Federació d’Associacions per la Llengua ha comunicat l’ajornament de les Trobades d’Escoles en Valencià 2020 programades per a les pròximes setmanes en consideració amb la situació epidemiològica pel coronavirus i per les recomanacions i resolucions adaptades per les administracions públiques.

La decisió afecta a les trobades de Mutxamel (27 de març), Benigànim (28 de març); El Campello (29 de març), Rafelbunyol (29 de març), Alfondeguilla (29 de març), Callosa d’en Sarrià (4 d’abril), Petrer (4 d’abril) i Montolivet (5 d’abril).

Es tracta d’una mesura preventiva extraordinària que Escola Valenciana adopta per a “vetlar per la salut de la ciutadania“, donat el caràcter “multitudinari” que tenen aquestes trobades que congreguen milers de persones en cada comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia