Les instal·lacions de Fira València van començar a acollir, a última hora d’ahir divendres, les peces de diferents Falles de València que no havien sigut encara plantades als carrers i que romandran ara emmagatzemades i resguardades fins el mes vinent de juliol.

Peces de gran grandària i de tots els colors i formes possibles han anat entrant gradualment a bord de diversos camions en una de les grans naus de Fira València habilitades expressament per a aquesta mesura d’urgència, adoptada aquesta setmana després de la decisió de l’ajornament de les Falles davant la pandèmia del coronavirus.

Està previst que diferents comissions falleres porten allí les seues peces més grans fins a juliol, quan tornaran a prendre els carrers per a la Plantà definitiva dels monuments, que cremaran el 19 de juliol.

Les imatges que adjuntem en la publicació estiguen realitzades pel propi equip de Betera.com en les citades instal·lacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia