El Butlletí Oficial de l’Estat ha publicat el Reial decret 463/2020 del 14 de març pel qual es declara “l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19“.

Conforme a les decisions adoptades ahir dissabte pel Consell de Ministres extraordinari, el Reial decret estableix que “la declaració d’estat d’alarma afecta a tot el territori nacional” i determina que la duració del mateix serà de quinze dies naturals.

El Consell de Ministres, després d’una reunió de més de set hores, ha aprovat aquest dissabte la declaració d’estat d’alarma en tot el territori per a contindre la pandèmia del coronavirus, amb mesures de severa restricció al moviment de persones i l’activitat econòmica, excepte casos de força major, a partir del dilluns.

A continuació, adjuntem el document: BOE-A-2020-3692.pdf

Imprimir article
Comenta aquesta notícia