L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit per a aquest dilluns avís taronja a la província de Castelló per pluges que poden acumular 100 litres per metre quadrat en dotze hores. Al seu torn, ha establit alerta groga en el nord de València i el litoral nord d’Alacant, on es poden acumular fins a 60 litres en dotze hores.

A la província de Castelló, des de les huit d’aquest matí hi ha avís groc per pluges que poden acumular 20 litres per metre quadrat en una hora i 80 litres en dotze hores, però a partir de les huit de la vesprada l’avís serà taronja, amb pluges de fins a cent litres per metre quadrat en dotze hores, segons informa *Aemet.

A la província de València, des de les huit d’aquest matí hi ha avís groc a l’interior nord per pluges que deixaran acumulats de 80 litres en dotze hores. Tant en el litoral nord de València com en el d’Alacant, hi ha avís groc per pluges d’entre 20 i 30 litres en una hora, i de 60 litres en dotze hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia