L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha informat en les seues xarxes socials que, aquest 16 de març, ha sigut informat de la detecció de tres casos positius de COVID-19 en el municipi. Segons informació oficial de les autoritats sanitàries, totes les persones es troben aïllades i controlades pels serveis sanitaris.

E aquest sentit, el consistori ha indicat que “seguint la labor de transparència que ha mantingut fins al dia l’Ajuntament, hem de comunicar també que després de l’entrada en vigor del Reial decret 463/2020 del 14 de març de 2020, i després de les mesures adoptades, totes les dades en relació al nombre d’afectats i afectades pel coronavirus COVID-19 passen a ser des d’ara atribució exclusiva del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. Per tant, qualsevol informació sobre aquest tema, només podrà ser facilitada pel Govern d’Espanya”.

L’Ajuntament reitera la necessitat de calma i actitud responsable i vol recordar que en cas de presentar símptomes propis de la malaltia, el número de telèfon habilitat és el 900 300 555.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia