La tranquil·litat en les compres i les cues per a adquirir aliments i productes bàsics ha sigut la tònica a les botigues aquest dilluns en la Comunitat Valenciana. Un succés que ha tingut lloc després de la gran afluència de clients i les compres impulsives registrades aquests últims dies en els supermercats.

Els clients que acudeixen a comprar està complint amb les recomanacions donades per les cadenes de supermercats.

Cal mencionar que, les cadenes de supermercats han obert les seues portes aquest dilluns amb noves restriccions d’horaris i aforament per a evitar cues i aglomeracions com les registrades la setmana passada, i fins i tot ja hi ha alguna que limita el nombre d’unitats que cada client pot comprar d’un mateix producte.

Les mesures tenen per objectiu garantir la seguretat i la higiene tant dels consumidors com dels empleats davant la propagació del coronavirus, segons han apuntat les mateixes empreses, que també han coincidit a reforçar els protocols de neteja de les seues instal·lacions.

Un altre punt a controlar en els supermercats a partir de hui és que els clients guarden una distància mínima d’un metre tant en la fila de caixa com en l’entrada d’accés a l’establiment mentre s’espera el torn, per al que diverses cadenes han col·locat senyals que faciliten aqueixa separació als clients.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia