El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat que aquest dimecres començaran les obres per a rehabilitar una ala de l’antic hospital La Fe de València, on estava situada l’escola d’infermeria. Aquestes obres permetran en deu dies tindre 76 llits més disponibles davant la pandèmia de Coronavirus.

A més, s’adequaran altres instal·lacions de la Comunitat Valenciana, com el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real (Castelló), els centres de Penyeta Roja a Castelló i de Doctor Esquerdo a Alacant, una residència de Torrevieja i una altra d’Alcoi, i es treballa per a posar en servei l’àrea de Bétera.

Puig ha explicat que s’estan preparant tots els escenaris per a una ampliació de la cobertura hospitalària i poder donar assistència al conjunt de la població, per la qual cosa també s’està parlant amb hotels per a poder utilitzar les seues instal·lacions.

Aquestes declaracions s’han realitzat després de la reunió per videoconferència amb responsables d’infraestructures sanitàries, d’emergències i de Tragsa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia