La Conselleria d’Educació ha desmentit un document que ha començat a circular per xarxes socials, amb la capçalera oficial d’aquesta institució. En aquest document, s’assegura que la Generalitat prolongarà el curs fins al 31 de juliol i que les proves de EBAU es faran a l’agost.

La Conselleria d’Educació ha penjat en les seues xarxes socials de Twitter, Facebook, Instagram i en Telegram el desmentiment d’aquest anunci, i fa una crida a informar-se sempre per aquests canals oficials.

Fuentes de la Conselleria d’Educació han assenyalat que davant la situació d’emergència social com la que estem vivint, per la declaració de l’estat d’alarma per a evitar la propagació del *coronavirus, és “totalment irresponsable” divulgar aquest tipus de notícies falses, i fa una crida a la ciutadania a informar-se sempre pels canals oficials.

La informació falsa en qüestió, amb la capçalera oficial de la Conselleria d’Educació, és un suposat anunci de la secretària autonòmica d’Educació i Formació Professional, dirigit als directors dels tots els centres educatius, amb instruccions adoptades de caràcter excepcional.

Entre aqueixes mesures, assenyala que la Generalitat hauria decidit prolongar el curs 2019-2020 fins al divendres 31 de juliol, les proves de la EBAU es realitzarien entre el 10 i el 12 d’agost, i la paga extra corresponent al mes de juliol es posposaria “sine die” fins a nova resolució.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia