Des de la Colla de Campaners de Bétera han volgut informar i donar a conéixer el què ocorrerà, a partir de hui dimecres 18 de març, en relació als tocs de campanes. Per aquest motiu, ens ha enviat un comunicat.

Donada la situació d’emergència amb la qual es troba el nostre país, han quedat suspeses totes les misses i per tant els tocs de campanes corresponents a aquestes.

Però no tot serà silenci al nostre poble i en la diòcesi. Els tocs dels quarts i de les hores continuaran sonant. També ho faran els tocs de l’Alba, Àngelus i Capvespre (08.0012.00 i 20.00 hores) així com el toc d’Ànimes (21.30 hores).

A partir de hui, després del toc de l’Àngelus (12.00 hores) voltejarà la campana Santíssim Sagrament situada a la Torre-Campanar de l’església de la Puríssima Concepció del nostre poble, cridant a la unitat en la pregària per a pal·liar la pandèmia que està assolant el nostre país.

Malauradament, donada la situació de contagi, els membres de la Colla no podran acudir per a fer-la sonar. Per aquest motiu, aquesta vegada es farà ús de les tecnologies i la mecanització del toc de campanes.

“La veu de Déu, la veu més antiga del poble, no pot abandonar, ni abandonarà mai el seu poble, la seua gent, i menys en un moment com el que estem passant”, asseguren des de la mateixa colla. “Sempre han sonat per a tu i aquest no és el moment de deixar de fer-ho”, destaquen.

Des de la colla, donen les gràcies i el seu suport als Equips d’Emergència i Forces de Seguretat i un llarg etc. que es troben lluitant per donar un punt final a aquesta pandèmia. “Molts ànims a tots i totes de part de totes les persones que formem la Colla de Campaners de Bétera“, conclouen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia