L’Ajuntament de Bétera ha informat a tota la població que seguint amb el calendari aprovat, hui dimecres dia 18 de març no hi ha atenció en les Administracions Públiques de la província de València, inclosos els Ajuntaments.

Al mateix temps, es recorda que aquest divendres 20 de març és festa local a Bétera. Per tal motiu, els comerços majoristes de la localitat amb una superfície de mes de tres-cents metres romandran tancats. El xicotet comerç de la localitat que dispose d’autorització d’activitat durant aquest estat d’alarma, podrà obrir si ho desitja.

Davant qualsevol urgència, com de costum, es poden posar en contacte amb la Policia Local, a través del següent telèfon: 96 169 81 81.

Davant la declaració de l’estat d’alarma i amb la intenció de parar atenció als col·lectius més vulnerables, l’Ajuntament de Bétera a través de la seua regidoria municipal de Drets Socials, posa a la disposició de la població un telèfon  per a atendre les sol·licituds de primera necessitat o farmacèutics: 607404093  (24 hores).

A partir del pròxim dilluns 23 de març i en horari normal d’atenció, de 09.00 a 14.00 hores, en cas de necessitar alguna qüestió de l’Ajuntament, no personar-se en ningun edifici municipal,  cridar prèviament al telèfon 96 160 03 51, on es canalitzarà  i informarà als ciutadans de les qüestions que es pogueren plantejar.

El consistori envia un missatge  d’ànim i sentit comú, havent d’observar en tot moment les directrius marcades pel Govern d’Espanya. “Ara mes que mai hem de demostrar i donar exemple de bons  ciutadans i ciutadanes”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia