L’expresident de la Generalitat Valenciana i senador territorial per la Comunitat Valenciana Alberto Fabra es troba hospitalitzat a l’Hospital General de Castelló després d’haver donat positiu en el test de coronavirus. Així ho han informat fonts del PP castellonenc.

Fabra va ingressar el dimarts en el centre hospitalari després de després de manifestar els símptomes associats a la malaltia, i després de sotmetre’s a les proves els resultats van confirmar anit que és portador del COVID-19.

El *expresident “està bé i afronta la malaltia amb força i optimisme”, complint les indicacions dels facultatius i seguint amb atenció i màxim interés l’actualitat pel que fa a la malaltia a Espanya i tothom”, segons les mateixes fonts.

Alberto Fabra ha agraït les mostres d’afecte que ha començat a rebre del seu cercle familiar i personal, i ha expressat el seu “reconeixement més sincer a tots i cadascun del personal sanitari que aquests dies està treballant sense descans, ajudant als castellonencs, i demostrant que estem en les millors mans”.

“Podem sentir-nos molt orgullosos de la seua capacitat i dedicació, perquè són els vertaders herois”, ha manifestat Fabra, qui ha llançat “un missatge d’esperança” per a totes les persones que, com ell ara mateix, “estan lluitant contra aquesta epidèmia sanitària, inèdita a nivell mundial”.

El *expresident de la Generalitat Alberto Fabra indica que confia “a poder recuperar prompte la salut, per a continuar amb la labor de representació i defensa dels interessos dels ciutadans de la Comunitat”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia