Algunes localitat de la comarca del Camp de Túria han rebut material sanitari per part de la Comunitat Xinesa, resident a aquestes municipis. Així,  Benaguasil, Bétera i L’Eliana són algunes de les poblacions que han obtingut aquesta donació. Els Ajuntaments dels citats municipis han rebut mascarilles e hidrogels.

En aquest sentit, la Policia Local de Bétera ha rebut diversos lots de màscares i hidrogels.

Així mateix, el president de l’Associació d’Empresaris Xinesos de València, Fernando Zhou, ha fet aquesta setmana lliurament d’un lot de màscares i hidrogels.al Centre de Coordinació d’Emergències 112, ubicat a l’Eliana. La mateixa associació ha entregat al citat municipi un altre lot de màscares i guants destinats als agents de la Policia Local del municipi.

A Benaguasil, els propietaris de bezares han entregat el material sanitari que encara tenien en els seus establiments de venda.

Així mateix, el Ministeri de Sanitat ha iniciat el repartiment de més d’un milió de màscares quirúrgiques entre les comunitats autònomes. Sanitat també manté en actiu una compra centralitzada de tota mena de material sanitari per a fer front a la lluita contra el Coronavirus.

D’altra banda, s’ha anunciat que durant 2 mesos es renoven automàticament els tractaments mèdics per a pacients crònics evitant així els desplaçaments als Centres de Salut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia