L’Ajuntament de Serra van confirmar aquest dimecres, 18 de març, tres casos de coronavirus al citat municipi.

Per aquest motiu, la brigada municipal de serveis de l’Ajuntament de Serra està portant a terme tasques de desinfecció dels espais públics des d’ahir dimecres. Les tasques van començar a la zona del consultori metge i van continuar per baranes, bancs i contenidors de diferents llocs. Aquestes tasques han seguit pels diferents carrers i zones del municipi.

A més a més, davant l’existència de casos de COVID-19 a la població, el consistori reitera que és de vital importància respectar les mesures de confinament decretades pel Govern d’Espanya i no eixir de casa si no és estrictament necessari.

Adjuntem la nota publicada a les xarxes socials pel mateix Ajuntament:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia