La Junta Local Fallera de Bétera ha preparat dos concursos per a passar el confinament a casa d’una manera més amena i per a fer gaudir als menuts del sentiment faller i la possibilitat de sentir-se per uns moments artistes fallers:

Primera proposta:

1. La creació d’un ninot faller amb aquestes premisses:

– Els monuments seran elaborats per els menuts de la casa inscrits al cens d’infantils de les cinc comissions falleres de Bétera.
– La temàtica lliure i de qualsevol material (A causa de que no es poden comprar material a hores d’ara).
– Es podran presentar tants monuments com vulguen per part de les comissions amb la premissa que hauran de marcar al correu les dades de comissió a la que pertany, el nom i cognoms del o dels artistes i l’edat.

– La manera de presentar-ho serà mitjançant fotografies enviades al correu de Junta Local Fallera jlfbetera@hotmail.com
– El jurat seran els propis membres d’aquesta però sols el president (que gestiona el correu) sabran els autors i la comissió a fi de que la votació siga imparcial. Recordem que el President NO VOTA.
– Data màxima per enviar el projectes serà el diumenge 22 de març a les 20:00h.

2. La creació d’un esbós faller amb aquestes premisses:

– Els esbossos seran elaborats per els menuts de la casa inscrits al cens d’infantils de les cinc comissions falleres de Bétera.
– La temàtica lliure i en qualsevol material. El format serà en A-4.
– Es podran presentar tants esbossos com vulguen per part de les comissions amb la premissa que hauran de marcar de quina comissió son, el nom i cognoms del o dels artistes i l’edat.
– La manera de presentar-ho serà mitjançant fotografies enviades al correu de Junta Local Fallera jlfbetera@hotmail.com .
– El jurat seran els propis membres d’aquesta però sols el president (que gestiona el correu) sabrà el/la o les/els autors i la comissió a fi de que la votació siga imparcial. Recordem que el President NO VOTA.
– Data màxima per enviar el projectes serà el diumenge 22 de març a les 20:00h.

Una vegada passe tot això, la Junta Local Fallera de Bétera, es reunirà per a valorar totes les propostes presentades i poder guardonar amb tres premis per cada categoria, que s’entregaran quan la situació ho permeta.

Des de la Junta Local Fallera de Bétera vol agrair a tots el fallers la comprensió de la situació i vol animar a que la participació siga gran per a que, entre tots, passem una setmana de confinament el més agradable possible. Prompte gaudirem de la setmana fallera que mereixem després d’una any de treball i tornarà la situació a la normalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia