Els nostres lectors han celebrat el 19 de març, durant el seu confinament, d’una manera molt especial: “globotades” molt emotives, els músics tocant a la seua casa temes fallers, els fallers fent mascletades virtuals, veïnes i veïns fent casserolades als seus balcons i portes de la seua llar i ciutadans aplaudint el treball de totes aquelles persones que, d’una manera u altra estan aquests dies al servei del demés. En aquest vídeo, concretament, podeu veure aplaudint a l’equip de Protecció Civil de Bétera. El citat equip, segons ens han informat ells mateixos, estan al retén tots els dies de 10.00 a 21.00 hores i estan portant el menjar a persones de risc i impedides per iniciativa pròpia, a través de serveis socials.

Ací teniu el vídeo recopilatori:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia