Davant les informacions i declaracions d’algunes persones aparegudes en mitjans de comunicació i xarxes socials sobre la prestació extraordinària per a autònoms afectats pel COVID-19, el Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha emés un comunicat en la seua pàgina oficial amb la següent informació: Comunicat.

  • Tots els autònoms obligats a tancar per l’estat d’alarma o amb una caiguda d’ingressos del 75%, tenen ja dret a la prestació que aprovem en l’últim Consell de Ministres independentment de la seua condició. Per tant, des d’aquest Ministeri es desmenteix que el Govern prepare cap modificació.
  • Els autònoms en aquesta situació estaran exempts de pagar cotitzacions a la Seguretat Social i, a més, rebran una prestació equivalent al 70% de la base reguladora, la qual cosa suposa un mínim de 661€ per als qui hagen hagut de tancar el seu negoci o hagen perdut el 75% de la seua facturació.
  • Llegireu aquests dies moltes fake news i moltes faules que pretenen generar incertesa entre els autònoms. Per a qualsevol dubte, consulteu les web oficials del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions.
  • El Govern continua treballant en mesures de gran importància, com aquesta prestació extraordinària, per a ajudar als qui estan passant dificultats.

En saber més sobre aquest tema, des de Betera.com us anirem informant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia