A Bétera tenim molts bons músics. En aquest sentit, cal destacar a un gran pianista: Josep Manel Campos. La música, la porta tant al seu cor, que es dedica en cos i ànima a ella com a gran professional. Josep Manel és professor de piano al Conservatori i també és director del Cor Acanthus. En moltes ocasions, hem pogut gaudir de la seua música a grans concerts.

Ara a més, compta amb un canal Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UC0i-9yw4p5-aMfYslMYA8-w, on es podeu suscriure (es pot trobar com Josep Manel Piano), on comparteix les seues meravelloses interpretacions. En aquest canal tampoc falta la Banda Sonora del Documental sobre la Festa de les Alfàbegues de Bétera: Jo soc Alfàbega, del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Bétera (producció de Chema Puchades per aTrakix dirigida per Raúl Artacho i música de Josep Manel Campos i Albert Roda).

Aquest gran artista també ha volgut compartir amb Betera.com la seua música i, a continuació, hem seleccionat un dels temes que podeu també trobar al seu Youtube: Me quedo Contigo de Los Chunguitos, versió adaptada al piano. Hem elegit aquesta peça per la càrrega emocional que té i perquè pensem que està molt ben interpretada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia