Les veïnes i veïns de Bétera comencen a respondre a la nostra proposta de donar a conéixer la seua creativitat durant el confinament. D’aquesta manera, publiquem la poesia de Rafael Bertomeu. Aquest veí de Bétera és aficionat a la poesia i, més d’una vegada, en deixa a les nostres xarxes socials les seues creacions. Hui ha volgut compartir amb nosaltres un poema dedicat a la Primavera, estació que acabem d’encetar.

LA PRIMAVERA

Color oscuro de noche cerrada.

Olor a hierba mojada.

Hoy el monte está sereno.

La luna observa callada.

El río baja despacio haciendo poco ruido,

no tiene ninguna prisa, conoce bien su destino.

El valle duerme tranquilo

sabiendo lo que le espera.

¡Se marcha el invierno frío y llega la primavera!

Autor: Rafael Bertomeu
Imprimir article
Comenta aquesta notícia